Bandırma Kırmızı'da yine hüsran

Bandırma Kırmızı

Baş Antrenör Ahmet Gürgen:”Kazanmayı hak ettiğimiz maçı kaybettik”












_______________________________/ öNDER BALIKÇI


Baş Antrenör Ahmet Gürgen:”Kazanmayı hak ettiğimiz maçı kaybettik”

BEKO Basketbol Ligi'nde, kendi evinde oynadığı Tofaş Sas maçını, bir ara 14 sayı öne geçmesine karşın 69-65 kaybeden Bandırma Kırmızı'nın Baş Antrenörü Ahmet Gürgen, Hak ettiğimiz maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum” dedi. Rakipleri önünde son 4,5 dakikaya 14 sayı farkla üstün girdikleri halde kazanamadıklarına işaret eden Kırmızı, şu değerlendirmede bulundu:

14 sayı farkla üstün oynadığımız bu dakikalarda, topu kontrolünde tutacak üçüncü oyuncuyu bulamadık. Aslında maç boyunca iyi mücadele ettik. Kazanmak için de elimizden geleni yaptık ama yine tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Ligde kalmak için elimizden geleni yapıyoruz. Her şeye karşın kaybedilmiş bir şey olmadığını düşünüyoruz. Oyuncularımda, zihinsel bir çöküntü de yok. 2012 yılında ligde kalacağımıza inanıyorum.”








Talat Alp Altunbey:”Dördüncü periyotta kaybettik”


Bandırma Kırmızı oyuncusu Talat Alp Altunbey de maçtan sonra düşüncelerini açıklarken, Çok iyi mücadele ettiğimiz maçı, son periyottaki kişisel hatalarımızla kaybettik. Ancak bundan sonraki maçlarımızda da en iyi şekilde mücadele vereceğiz” diye konuştu.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı